Google+ Google+ Bondtehond bij het liquidatieproces: Italiaanse politie geeft beelden vrij 'Operatie Tamanaco' Google+

woensdag 23 juni 2010

Italiaanse politie geeft beelden vrij 'Operatie Tamanaco'

De Nationale recherche van Italië heeft diverse beelden vrijgegeven van de operatie van Dinsdag, die bekend staat als "Tamanaco"(de naam van een hotel in Venezuela, waar de bijeenkomsten plaatsvonden tussen de drugsbaron en Italiaanse kopers), en werd gisteravond afgesloten met de GICO Kern van de fiscale politie van Catanzaro, de centrale dienst voor georganiseerde misdaad Onderzoek Rome (SCIC), in samenwerking met de Lieutenancy van Mondragone (EG). Dit leidde tot de uitvoering van 16 arrestatiebevelen, de daadwerkelijke gevangennemingen en preventieve inbeslagname van goederen voor meer dan 80 miljoen euro.

De operatie, die in de provincies van Reggio Calabria, Caserta, Frosinone, Pisa en Turijn, Monza, met behulp van ongeveer 150 bankiers heeft plaatsgevonden, heeft uitvoering gegeven aan preventieve maatregelen, en inbeslagname van roerende en onroerende goederen, gearrangeerd door GIP het Hof van Reggio Calabria, op verzoek van de lokale DDA. U ziet de politie invallen doen op diverse plaatsen. Ook heeft de politie foto's van de meeste verdachten vrijgegeven. Opvallend is de observatiefoto van de ontmoeting tussen twee hoofdverdachte contacten, Victor Belgiovane (70) uit Venezuela en zijn Italiaanse connectie Anthony Ray (59).


Ray (links) haalt Belgiovane, die gezien wordt als de leverancier van de lading coke, van het vliegveld op. De operatie was al jaren bezig. De observatiefoto dateert nl uit 2005. Onder de in beslag genomen goederen is een prestigieuze en exclusieve boerderij genaamd "Tenuta Sciacca", gelegen op de hellingen van de berg Massico, niet ver van het natuurreservaat van Lake Falciano in Zuid-Italië. De fraai gerestaureerde boerderij van 700 jaar oud, is gelegen op 25 hectare land, heeft 24 kamers en 2 suites die voorzien zijn van alle moderne comfort en heeft een aantal verfijnde, en zeer mooie eetzalen.

Zie HIER alle foto's.

Wordt vervolgd.....

Bondtehond

2 opmerkingen :

  1. Laat die man vrij, hij is nergens bij betrokken. Wees een beetje zuinig met ons belasting geld en sta eens achter de nederlanders en wat is er mis als je belang stelt in de ellende van je kinderen, is dat ook al strafbaar? Wat een kostbaar gelul

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ja precies , want het is mij vader....

      Verwijderen

Aangepast zoeken