zondag 22 augustus 2010

'Greg Remmers doet boekje open in de Panorama'

In weekblad de Panorama van aankomende week staat een uniek interview van misdaadjournalist Hendrik Jan Korterink met de 62-jarige Greg Remmers, peetvader van de Nederlandse onderwereld en vader van de veelbesproken Jesse, rechtstreeks vanuit de gevangenis. Voor het eerst in zijn leven praat Remmers met de pers. Remmers zit sinds juni dit jaar gevangen op verzoek van Italië.


Met heel veel bombarie kondigde de Italiaanse justitie aan dat Greg Remmers één van de hoofdrolspelers zou zijn in ‘Operatzione Tamanaco‘. Ondanks dat nu blijkt dat Remmers daar feitelijk niets mee te maken kan hebben, levert Nederland hem naar verwachting gewoon uit aan Italië.


Naar de bittere smaak van Remmers een onrechtvaardig smerig spel, waarbij hij verteld reeds eerder te maken te hebben gehad met de grove leugens en doortrapt bedrog van justitie. Kennelijk is de Nederlandse justitie er alles aan gelegen om Greg Remmers links of rechtsom te knevelen en voor een hele lange tijd buiten spel te zetten.  (Bron: Camilleri)

Bondtehond