woensdag 29 december 2010

One 2 Spy - The best Spyshop in Amsterdam

Bondtehond luidt het nieuwe jaar alvast in met één daverende knaller van een nieuwe adverteerder:

The best spyshop in Amsterdam: One2Spy


Zelden zo'n enthousiaste ontvangst meegemaakt als ik deze week had met Rachid, de eigenaar van de kortgeleden geopende spyshop One2Spy aan de Admiraal de Ruijterweg 63 in Amsterdam. Bondtehond was al eens getipt door lieden uit het milieu dat je hier zeer goed terecht kunt voor allerlei intressante artikelen op spionage-gebied. Echter sinds gisteren hebben we het ook met eigen ogen gezien en meegemaakt, de service is vriendelijk en uiterst correct. Kortom, een top-zaak.

Daar waar je bij andere shops nog wel eens alleen op afspraak binnen mag komen, loop je bij One2Spy elke willekeurige dag van de week gewoon naar binnen en krijg je vanaf 12.00 uur 's middags tot 01.00 uur 's nachts (!) meteen alle service die je maar kunt wensen. Is het niet in de winkel zelf, dan is het wel in de kelder, overal staan de Spy-gadgets in glazen vitrines uitgestald. Natuurlijk niet alleen lieden uit het milieu weten de One2Spy-shop te vinden, maar allerlei zakenlui en particulieren zijn er kind aan huis. Er is dan ook voor ieder wat wils te vinden.

Om maar een kleine greep te noemen: spy-camera's in alle soorten en maten, spy-watches, GPS-tracking systemen, Night Vision-camera's, richtmicrofoons, Bug-detectors, afluisterapparatuur, metaaldetectors, je kunt het zo gek niet bedenken of One2Spy heeft het in vooraad.

Is iets niet in voorraad, of heeft u een speciale wens, geen enkel probleem, Rachid of een van zijn andere uiterst vriendelijke collega's geven u advies in alle soorten en maten artikelen. One2Spy levert ook allerlei diensten na prijsopgaaf. Heeft u bijvoorbeeld vermoedens dat u afgeluisterd wordt, laat voor de zekerheid gerust u auto, huis of kantoor sweepen door One2Spy. De Electronic Bug Sweeping & Debugging Services van One2Spy heeft zijn effectiviteit al diverse keren bewezen.

Bel voor een prijsopgaaf of maak meteen een afspraak via Tel : 0031-612881024
U kunt ook mailen via het contactformulier van One2Spy  
Of email:  sales@one2spy.nl

Adres spyshop:
One 2 Spy
Admiraal de Ruijterweg 63
1057 JX Amsterdam


Bondtehond