maandag 1 november 2010

Adverteren op Bondtehond?

ADVERTEREN

Advertentiebeleid per 1 november 2010 op Bondtehond.nl: http://bondtehond.blogspot.nl/

Om uw eigen producten en diensten onder de aandacht te brengen bij de bezoekers van Bondtehond.nl is het mogelijk een reclamebanner te plaatsen met een rechtstreekse link naar uw eigen website. Hierdoor kunt u profiteren van de naamsbekendheid en bezoekers van Bondtehond.nl om op een succesvolle en controleerbare manier meer klanten te bereiken. Bovendien worden bij Bondtehond.nl de bannerinkomsten besteed aan het vergroten van de naamsbekendheid, wat vervolgens ook weer in uw voordeel is. Dit is terug te vinden in het gestaag groeiend aantal bezoekers op Bondtehond.nl en ook het aantal vertoningen van uw reclamebanner.

De standaard periode voor het plaatsen van een reclamebanner is 6 maanden. Indien gewenst kan deze periode telkens worden verlengd met een periode van opnieuw zes maanden. Deze periode wordt telkens zonder opzegging stilzwijgend verlengt. Aan het einde van een periode van 1 jaar ontvangt u een factuur voor eventueel een volgende periode van 6 maanden, mits er een andere periode is afgesproken. Nogmaals, een periode wordt dus stilzwijgend verlengd. Indien u NIET wilt verlengen met een periode van één jaar, of tenminste 6 maanden, dan dient u dit schriftelijk of per e-mail, tenminste voor het einde van een lopende periode, aan ons mede te delen.

Bondtehond.nl garandeert tenminste 30.000 - 35.000 vertoningen van uw reclamebanner aan bezoekers van Bondtehond.nl per maand. Dit getal is bewust aan de lage kant gehouden van het (minimale) aantal bezoekers per maand. Vaak overstijgt het aantal bezoekers dit getal. Indien dit aantal gedurende een maand niet wordt gehaald, dan wordt de periode gratis met een (n.o.t.k) periode verlengd. De kosten van het plaatsen van een reclamebanner voor een periode van zes maanden is €100,- excl. 19% BTW per maand. (600 euro per 6 maanden excl. BTW) Dit bedrag is voor de vertoning van uw reclamebanner ongeacht het aantal keren dat er op uw reclamebanner wordt geklikt. U ontvangt dus niet achteraf nog een factuur voor het aantal keren dat uw reclamebanner is aangeklikt.

Uw reclamebanner kunt u samen uw bedrijfsgegevens en het internetadres van uw website, per e-mail, sturen naar bondtehond@xs4all.nl. De afmetingen van een reclamebanner moet 220 pixels breedte bij 186 pixels hoogte of 220 pixels breedte bij 320 pixels hoogte.

Eventueel kunnen wij, tegen minimale vergoeding, een reclamebanner voor u laten ontwerpen.

Bondtehond.nl behoud zich het recht voor reclamebanners te weigeren, bijvoorbeeld wanneer de aangeboden diensten en producten van twijfelachtige aard zijn, wanneer de website waarnaar wordt verwezen twijfelachtige of illegale activiteiten promoot of wanneer aangeboden producten concurrerend zijn met de producten op Bondtehond.nl. Uw reclamebanner en opgegeven website wordt vooraf beoordeeld of deze kunnen worden vertoond op Bondtehond.nl.

De betaling dient vooraf te worden voldaan
voordat uw reclamebanner kan worden vertoond. Na goedkeuring van uw reclamebanner en website ontvangt u automatisch een pro forma factuur waarmee u uw betaling kunt voldoen. De banner wordt binnen 24 uur geplaatst nadat het factuurbedrag op de rekening van Bondtehond.nl is bijgeschreven


Extra advertentie op Duch Prisons.nl : http://dutchprisons.wordpress.com/

Tegen betaling van 50 euro per banner extra, wordt er een tweede banner geplaatst op www.dutchprisons.nl (de 'mirror-site' van Bondtehond.nl) Bovengenoemd getal van 30.000 vertoningen wordt dan verhoogd tot (minimaal) +/- 50.000 vertoningen per maand, met uitschieters richting 70.000 vertoningen. (naar gelang het aantal artikelen die worden gepubliceerd).
 


Is getekend: Bondtehond  (01-11-2010)

Aangepast zoeken